skip to main content

Sustenabilitate

Ambiția noastră este de a avea cele mai durabile lanțuri de aprovizionare cu alimente din lume

De la micile ferme de familie până la rutele de transport la nivel mondial, Cargill depune eforturi pentru a implementa noi practici durabile pentru a reduce impactul asupra planetei și pentru a proteja oamenii.

De-a lungul istoriei noastre îndelungate, am văzut că agricultura face parte din soluția la cele mai urgente provocări ale lumii. Știm că trebuie să abordăm problema schimbărilor climatice și să conservăm apa și pădurile, răspunzând în același timp cererii tot mai mari de alimente. Acestea sunt provocări complexe, dar am depășit multe obstacole pentru a asigura fiabilitatea sistemului nostru de producție de alimente și vom continua în aceeași linie. Simțim o responsabilitate profundă de a proteja planeta și oamenii pentru a asigura un viitor mai curat și mai sigur pentru generațiile viitoare.

Prioritățile noastre

Am stabilit priorități care țin cont de efectele diverse ale activității noastre asupra mediului, societății și sistemului economic. Cu toate acestea, suntem conștienți că nicio companie nu poate face față acestor provocări de una singură. Prin conectarea și colaborarea cu fermierii, cu partenerii noștri și comunitățile globale și locale, credem că sistemul nostru de producție de alimente își va păstra fiabilitatea.