skip to main content

Nutriţie Animală

În cadrul departamentului de nutriţie animală de la Cargill, producem soluţii inovatoare, revoluţionare, durabile pentru industria producţiei animaliere. 

În prezent, asta înseamnă să vă ajutăm să hrăniţi o lume în continuă creştere, cu o populaţie care este de aşteptat să se mărească cu aproape 30 de procente până în 2050. Mai înseamnă şi să vă ajutăm să vă adaptaţi la o piaţă complexă, cu reglementări ce vă modifică modul de a funcţiona, obligându-vă să găsiţi modalităţi noi de maximizare a conversiei de furaje şi de îmbunătăţire a performanţei animaliere.

Scopul nostru este acela de a vă ajuta să aveţi succes, astfel încât să vă puteţi desfăşura activitatea cu mai puţine costuri, mai eficient şi mai durabil. Asta înseamnă să colaborăm cu dumneavoastră, să găsim răspunsuri la provocările cu care vă confruntaţi şi să vă câştigăm încrederea. Misiunea noastră este promisiunea noastră. Promisiunea de a oferi o alimentaţie mai bună pentru o viaţă mai bună. Ne achităm de această promisiune consolidând permanent legături care să susţină un viitor mai bun. 

Condiţiile de piaţă din sistemul global de nutriţie se modifică zilnic. Consumatorii vor asigurări privind modul în care au fost produse proteinele animale, iar reglementările se modifică chiar în timp ce acţionaţi. Afacerea dumneavoastră local necesită soluţii personalizate, concepute pe baza unei expertize profunde. Vă putem ajuta să faceţi faţă acestor provocări complexe, pe măsură ce activitatea dumneavoastră se dezvoltă.

Angajaţii noştri vin zilnic la lucru dedicaţi obiectivului de a contribui la progresul modului în care furnizăm nutriţie pentru toate speciile importante de animale. De la evaluarea ingredientelor şi până la formulele complete de nutreţ sau la soluţiile de productivitate, vă putem ajuta să vă diferenţiaţi de concurenţă şi să vă creşteţi profitabilitatea.

Suntem unul dintre furnizorii de top la nivel mondial de produse de nutriţie animală. Dată fiind expertiza noastră globală în lanţurile de aprovizionare şi managementul riscului, avem posibilitatea să vă oferim valoare distinctă în ceea ce priveşte satisfacerea nevoilor dumneavoastră prin producţia de nutreţ de calitate superioară şi printr-o distribuţie eficientă.  Mărcile şi produsele noastre în top pe piaţă susţin îngrijirea, creşterea şi eficienţa diverselor specii.

Ne străduim să fim cea mai bună opţiune în ceea ce priveşte soluţiile de nutriţie animală. Oferta noastră include ingrediente pentru furaje, formule de furaje, soluţii de management, servicii de management al riscului, furaje combinate, premixuri, aditivi alimentari şi soluţii personalizate.

Ce vă oferim

  • Un portofoliu amplu de produse furajere de calitate superioară, eficiente din punct de vedere al costurilor
  • Aditivi alimentari de top pentru a susţine sănătatea şi performanţa animalieră
  • Experienţă de lucru şi soluţii personalizate
  • Tehnologii de vârf şi analiza nutrienţilor
  • Valori consecvente şi angajamentul de a vă sprijini să reuşiţi

În România

Din 2007, departamentul de nutriţie animală Cargill a fost activ în România prin mărcile Purina® şi Cargill®. În prezent, compania funcţionează prin două fabrici de producţie localizate în:

  • Şura Mică, judeţul Sibiu
  • Craiova, judeţul Dolj

În aceste locaţii, produsele sunt obţinute folosind tehnologie furajeră modernă, aliniată la cerinţele sistemului de asigurare a calităţii şi respectând normele de siguranţă alimentară.

Anii de experienţă din domeniul producţiei de nutreţ, al lanţului de distribuţie şi al managementului riscului au asigurat dezvoltarea continuă, susţinută şi prin achiziţionarea Provimi în noiembrie 2011 la nivel global.

Oferta noastră

Fie că este vorba despre furaje, premixuri, mixuri de bază, concentrate sau aditivi, mărcile noastre globale oferă produse şi servicii care vă furnizează soluţiile optime pentru speciile de animale pe care le creşteţi.

Aflaţi mai multe

Inovaţii

Având mai mult de 500 de specialişti în cercetare care activează în cele 17 centre de inovare şi aplicaţii de nivel superior din toată lumea, ne revine onoarea de a deţine cele mai aprofundate cunoştinţe privind industria animalieră, creşterea păsărilor şi acvacultura.

Aflaţi mai multe

Prezenţa noastră globală

Cargill are mai mult de 120 de ani de experienţă în ceea ce priveşte soluţiile de nutriţie animală. Venim la lucru în fiecare zi dedicaţi obiectivului de cerceta, inova şi crea soluţii care să le permită clienţilor noştri să aibă succes şi să prospere.

Accesaţi site-ul nostru global   Contact