skip to main content

Lichide dielectrice Envirotemp™

Optaţi pentru esteri naturali şi lichide dielectrice sintetice Envirotemp™ pentru transformatoarele de energie şi distribuţie cu scopul de a îmbunătăţi stabilitatea reţelei şi siguranţa împotriva incendiilor, de a reduce impactul de mediu şi de a obţine o eficientizare a costurilor.

În calitate de expert în lichide recunoscut în plan internaţional şi de manager de lanţ de distribuţie la nivel global, Cargill furnizează lichide dielectrice Envirotemp™, esteri naturali FR3™ şi lichide pe bază de esteri sintetici Envirotemp 200 pentru utilităţile electrice, clienţii industriali şi producătorii de transformatoare din toată lumea. Lichidele noastre Envirotemp sunt folosite de mai bine de 1 milion de transformatoare de energie şi distribuţie din toată lumea.

Luaţi legătura cu noi sau accesaţi envirtempfluids.com  pentru mai multe informaţii

Prin adoptarea tehnologiei lichidelor FR3™, utilităţile pot:

  • Să crească performanţa transformatorului prin transformatoare mai mici şi mai eficiente;
  • Să îmbunătăţească siguranţa împotriva incendiilor (lichidul FR3 are de două ori mai multe puncte de scânteie şi aprindere decât uleiul mineral);
  • Să prelungească durata de viaţă a izolaţiei transformatorului (de 5 până la 8 ori mai mult decât uleiul mineral);
  • Să amplifice capacitatea de încărcare (cu până la 20% mai mult, date fiind capacităţile termice ridicate ale lichidului FR3);
  • Să îmbunătăţească amprenta de mediu, deoarece lichidul FR3 este biodegradabil, netoxic şi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.
     

Produsele noastre pe bază de lichide dielectrice Envirotemp™

Shared FR3 Logo Preview

Lichide Envirotemp™ FR3™

Lichidul de ester natural lichid Envirotemp FR3 este biodegradabil şi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acesta poate contribui la îmbunătăţirea stabilităţii şi rezistenţei reţelei prin extinderea duratei de viaţă a izolaţiei, prin creşterea capacităţii de încărcare şi prin îmbunătăţirea siguranţei împotriva incendiilor, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului.

Mai multe

Shared 200 Logo Preview

Lichide Envirotemp™ 200

Lichidul Envirotemp ™ 200 este un lichid dielectric pe bază de esteri sintetici mai puţin inflamabil, ideal pentru utilizarea sa în cazul transformatoarelor aflate în contact cu aerul (atât noi, cât şi refolosite). Prin comparaţie cu uleiul mineral, acesta oferă o siguranţă sporită împotriva incendiilor, o protecţie mai mare a mediului şi o toleranţă superioară la umiditate. 

Mai multe

Vă invităm să descoperiţi modul în care aceste uleiuri inovatoare pentru transformatoare vă pot îmbunătăţi sistemele de energie şi distribuţie.
Aflaţi mai multe