skip to main content

Domenii de carieră

Exploraţi gama de locuri de muncă pe care se bazează Cargill.

Zootehnie

În fiecare zi, în întreaga lume, soluţiile Cargill pentru alimentaţia animalelor şi pentru ingredientele furajere se bazează pe ştiinţă şi cercetare şi sunt adaptate nevoilor unice ale producătorilor de hrană pentru animale, ale comercianţilor cu amănuntul şi ale crescătorilor de animale. Împreună, oferim o nutriţie mai bună, pentru vieţi mai bune.

Îi ajutăm pe crescătorii de animale să-şi dezvolte o înţelegere mai profundă a nutriţiei pentru animale şi să furnizeze soluţiile de hrană necesare. Instrumentele şi expertiza noastră în domeniul nutriţiei pentru producătorii de furaje le permit să îşi îndeplinească mai bine obiectivele de producţie şi să facă faţă volatilităţii pieţei. Şi întreaga noastră gamă de produse de distribuţie a furajelor şi cunoştinţele de marketing sunt orientate spre client în proporţie de 100%.

În 2011, Cargill a finalizat achiziţionarea Provimi, lider global în premixuri şi furaje. Astăzi, activitatea noastră de nutriţie animală numără peste 17.000 de angajaţi în peste 250 de unităţi din 37 de ţări, deservind clienţii pe care îi avem în cele peste 100 de ţări din întreaga lume.

Indiferent dacă sunteţi un expert în vânzări, producţie, marketing strategic, formulare sau lanţ de aprovizionare, ne puteţi ajuta să susţinem în continuare cei 88 de ani de cunoştinţe tehnice profunde, introducând, în acelaşi timp, practici agricole eficiente şi reducând impactul global exercitat asupra mediului. Doar cerul este limita atunci când vine vorba despre dimensiunea şi diversitatea activităţii noastre de nutriţie animală. Veniţi alături de noi pentru a ne spori cunoştinţele de formulare la nivel global şi capacitatea de înţelegere a clienţilor la nivel local.

Făcând parte din familia noastră, puteţi acţiona în calitate de consilier de încredere, care poate aduce schimbări semnificative în cadrul existenţei fermierilor şi clienţilor noştri.

Vreţi să fiţi parte a succesului nostru şi să ne ajutaţi să configurăm aspectele privind alimentaţia viitorului?

Cariere în domeniul administrativ şi al relaţiei cu clienţii

O bază puternică este esenţială pentru succesul oricărei organizaţii

La Cargill, oamenii reprezintă baza noastră, drept pentru care le acordăm o atenţie deosebită şi angajaţilor, şi clienţilor. Suntem în căutare constantă de oameni implicaţi şi dedicaţi, care să fie mândri să contribuie la succesul membrilor echipei şi al clienţilor.

Strategie şi dezvoltare corporativă

Nutriţi aspiraţia de a deveni lider global şi de a face diferenţa?

Programul de dezvoltare şi strategie corporativă din cadrul Cargill reprezintă una dintre cele mai interesante oportunităţi disponibile pentru formarea de lideri după absolvire. Veţi câştiga experienţă substanţială atât în ceea ce priveşte strategia, cât şi dezvoltarea corporativă – de la evaluarea oportunităţilor de intrare pe piaţă până la negocierea şi structurarea tranzacţiilor. Veţi avea ocazia nu numai să oferiţi consiliere, ci şi să ajutaţi compania să vă implementeze recomandările – indiferent dacă conduceţi o echipă de integrare sau un atelier de creştere a profitului în cadrul unei unităţi. Veţi sta la aceeaşi masă cu liderii de top ai uneia dintre cele mai mari companii private din lume şi îi veţi ajuta să-şi rezolve cele mai dificile probleme de strategie. Vă veţi gândi cum să gestionaţi riscurile şi să valorificaţi oportunităţile prezentate de cele mai mari probleme globale cu care se confruntă astăzi lumea – de la siguranţa alimentară, deficitul de resurse şi schimbările climatice până la fluxurile comerciale globale şi la noile tehnologii. Vă veţi forma ca lider – un lider înzestrat cu integritate, convingere şi curaj – şi veţi contribui la consolidarea viitorului activităţii noastre

Cariere în proiectare şi operaţiuni

De ce este nevoie în prezent ca să putem hrăni lumea?

Trebuie să facem în fiecare zi puţin mai mult, dar la Cargill suntem mereu pregătiţi să ne asumăm provocările!

Unităţile noastre trebuie să ţină pasul cu solicitările clienţilor, care vor să punem pe piaţă produse noi şi îmbunătăţite. Siguranţa este angajamentul nostru numărul unu, atât a oamenilor, cât şi a alimentelor pe care le producem, şi căutăm în permanenţă modalităţi de a ne perfecţiona continuu. Suntem dedicaţi, de asemenea, scăderii cantităţii de energie pe care o folosim şi reducerii emisiilor în mod semnificativ şi continuu, în cadrul operaţiunilor pe care le desfăşurăm peste tot în lume.

Asta înseamnă că operaţiunile noastre de producţie evoluează constant şi că acestea constituie oportunităţile de a vă dezvolta şi de a învăţa continuu. Investim în unităţile de producţie şi în angajaţii noştri, astfel încât să facă faţă acestor provocări. Ne folosim abilităţile tehnice şi de conducere, dar promovăm şi o atmosferă de sprijin, astfel încât toţi cei din echipă să se poată dezvolta, să-şi atingă întregul potenţial şi, în final, să contribuie la atingerea obiectivelor Cargill.

Unităţile noastre au nevoie de oameni care pot concepe proiecte inteligente, care pot lua decizii curajoase, dar responsabile în gestionarea proiectelor, de oameni implicaţi şi dedicaţi pentru a manevra şi a întreţine echipamentele în cadrul operaţiunilor zilnice şi de oameni care ne susţin în eforturile noastre de a construi o cultură fără compromisuri în cadrul Cargill.

Oportunităţi de carieră în proiectare şi operaţiuni în cadrul Cargill

  • Proiectare: Proiectele inteligente înseamnă unităţi de producţie inteligente. De la planşa de proiectare până la lansarea unei noi linii de producţie sau a unui echipament de economisire a energiei, există un traseu care aduce împreună oamenii, pentru ca aceştia să facă tot posibilul pentru a veni cu inovaţii, conform bugetului şi în timp util.
  • Proiectarea proceselor de lucru: Produsele noi înseamnă procese noi. Facem lucrurile să se întâmple în cadrul unei operaţiuni pe scară largă, astfel încât a livra produsul dorit de client constituie o provocare pe care vrem să ne-o asumăm.
  • Siguranţa, calitatea şi reglementările pentru alimente: Pe parcursul operaţiunilor noastre, toate procesele şi procedurile trebuie să fie astfel configurate încât să se conformeze celor mai înalte standarde de prelucrare a hranei şi referitoare la produse. Mai multe
  • Întreţinere şi fiabilitate: O unitate performantă este o unitate care funcţionează eficient şi productiv. Majoritatea unităţilor noastre de procesare trebuie să funcţioneze – şi o şi fac – într-un ritm de 24/7. Asta se datorează activităţii atente şi riguroase a echipelor noastre de întreţinere şi fiabilitate.
  • Management de producţie: Indiferent dacă este vorba despre o unitate de mici dimensiuni, independentă, sau o unitate mare, integrată, operaţiunile noastre sunt coordonate la nivel de echipă, nu în plan individual.
  • Mediu, sănătate şi siguranţă: Acest domeniu nu vizează doar regulile şi procedurile existente. Credem că, promovând o cultură a atenţiei şi grijii permanente faţă de mediu, sănătate şi siguranţă, vom face diferenţa atât în ceea ce priveşte angajaţii, cât şi lumea în ansamblu. Mai multe

Cariere în domeniul resurselor umane

Oamenii sunt bunul nostru cel mai de preţ

Scopul nostru este de a crea o atmosferă de susţinere care să promoveze angajaţii motivaţi şi implicaţi – şi să le ofere resursele necesare pentru a-i ajuta să-şi dezvolte potenţialul la maxim. Angajarea, motivarea, dezvoltarea şi păstrarea persoanelor potrivite este esenţială pentru capacitatea noastră de a aprofunda relaţiile cu clienţii şi de a ne îndeplini promisiunile faţă de comunităţile pe care le deservim.

Cariere în tehnologia informaţiilor

Fiţi parte a echipei care transformă modul în care funcţionează Cargill

Conectarea activităţilor pe care le desfăşurăm în mai mult de 60 de ţări nu este puţin lucru – dar echipele noastre de experţi în tehnologia informaţiilor fac faţă acestei provocări. Alăturaţi-vă nouă şi veţi contribui la susţinerea proceselor esenţiale din cadrul Cargill, a datelor de activitate, a informaţiilor şi tehnologiilor folosite pentru a schimba viitorul.

Cariere juridice

Alăturaţi-vă organizaţiei noastre globale, caracterizate prin niveluri ridicate de integritate şi responsabilitate

Dacă sunteţi în căutarea unei cariere juridice dinamice în cadrul unei organizaţii globale cu un nivel ridicat de integritate, siguranţă şi responsabilitate, atunci aţi ajuns unde trebuia. Echipa noastră juridică gestionează o gamă variată de probleme juridice globale şi de parteneriate cu clienţii în ceea ce priveşte luarea deciziilor strategice de afaceri. La Cargill, veţi lucra într-un mediu capabil să susţină toate perspectivele şi să stabilească un raport de echilibru între carieră şi interesele vieţii personale.

Cariere în cercetare şi dezvoltare

Mai mult ca niciodată, ne aşteptăm ca echipele noastre tehnice să ne susţină dezvoltarea viitoare

Pentru a atinge obiectivele de dezvoltare ale companiei Cargill avem nevoie de oameni cu experienţă şi formare tehnică diversificată – de oameni care manifestă o abordare creativă în rezolvarea problemelor şi care se străduiesc să găsească cele mai bune soluţii.

Cariere în vânzări şi marketing

Ne ajutăm clienţii să aibă succes prin intermediul colaborării şi al inovaţiei

Sute de produse şi servicii Cargill satisfac nevoile clienţilor noştri din toată lumea. De la serviciile alimentare până la managementul financiar şi la cel al riscurilor, echipele noastre de vânzări colaborează cu fermierii, companiile din domeniul alimentar, cu producătorii şi furnizorii de energie şi de servicii financiare.

Aprovizionare şi achiziţii strategice

Vă invităm să faceţi parte din echipa care ne susţine eforturile responsabile de aprovizionare la nivel global

Echipele noastre de aprovizionare strategică întreţin legătura, gradul de responsabilitate şi relaţiile mai puternice din cadrul activităţilor Cargill. Nu numai că ne veţi ajuta să realizăm o valoare monetară corporativă la nivel de organizaţie, dar veţi contribui şi la reducerea impactului nostru asupra mediului în planul tuturor operaţiunilor noastre globale, pentru a sprijini astfel conservarea resurselor naturale.

Flux de aprovizionare şi logistică

Experimentaţi arta şi ştiinţa transportării bunurilor de-a lungul diverselor ţări şi continente

Transportul unor cantităţi uriaşe de materii prime de la un continent la altul şi de la fermă spre fabrică reprezintă atât o artă, cât şi o ştiinţă. Echipele noastre din fluxul de aprovizionare, de transport şi logistică joacă un rol esenţial în susţinerea demersurilor companiei Cargill şi ale partenerilor noştri de afaceri de a spori eficienţa, de a reduce costurile şi de a minimiza amprenta de mediu. Puţini sunt cei care să ne stea alături la nivel global în ceea ce priveşte volumul şi amploarea materiilor prime pe care le transportăm, numărul de clienţi pe care îi deservim şi numărul semnificativ de parteneri pe care îi înregistrăm. Alăturaţi-vă unei echipe pe care Cargill o preţuieşte pentru cunoştinţele, modul de operare şi valoarea pe care le înregistrează în transportul la nivel global al numeroaselor noastre produse şi servicii.

Tranzacţii/Comercializare

Faceţi experienţa unor pieţe comerciale diversificate, globale

În prezent, pieţele noastre sunt complexe şi globalizate, pieţele emergente creând perspectiva Occidentului ca lume multipolară de furnizori şi clienţi noi, din China până în Africa.

La Cargill, operăm cu o gamă variată de bunuri din toată lumea: cereale şi seminţe oleaginoase, cacao, carne, zahăr, biocombustibili, transport maritim, energie electrică, gaze şi petrol brut. Reţeaua noastră de talente este sediul celor mai sofisticaţi şi mai însufleţiţi gânditori de pe piaţă. Cargill este platforma de lansare ideală pentru a explora universul tranzacţiilor, al comercializării, managementului şi analizei riscurilor.

Cultura noastră

Cultura noastră încurajează angajaţii de profil să ia decizii, să colaboreze în cadrul unităţilor de comercializare a mărfurilor, să susţină experienţa practică şi să-şi consolideze o carieră internaţională. Activitatea comercială din cadrul Cargill este foarte diversificată, ceea ce înseamnă accesul şi expunere la o varietate de pieţe, mărfuri şi regiuni.

Credem că angajaţii noştri au multe de învăţat unul de celălalt, ceea ce înseamnă că mediul comercial al Cargill este unul caracterizat printr-o dezvoltare constantă. Căutăm şi încurajăm diversitatea de opinie, atitudine şi convingeri.

Orientări în cariera comercială în cadrul Cargill

Comercianţii operează prin ocuparea de poziţii în ceea ce priveşte bunurile fizice, raportări sau pieţe financiare. Ei folosesc instrumente sofisticate pentru a maximiza marjele de profit şi pentru a

interacţiona cu brokerii, clienţii şi bursele, pe termen lung. Comercianţii noştri prezintă toleranţă ridicată la risc şi demonstrează cu consecvenţă o integritate deosebită şi abilităţi crescute de execuţie.

  • Comercianţii cumpără şi vând numerar şi produse fizice prin prognozarea fluctuaţiei preţurilor şi a variabilelor precum condiţiile meteo, de transportul şi elementele de psihologie a pieţei. Ei dezvoltă şi gestionează relaţiile cu furnizorii, cumpărătorii şi cu alţi clienţi. Aceştia sunt negociatori puternici, consolidând o serie de relaţii şi înţelegând dinamica pieţei locale şi regionale.
  • Profesioniştii managementului riscului monitorizează piaţa, estimează gradul expunerii la risc a poziţiilor existente şi identifică riscul de piaţă pentru companie şi clienţii acesteia. Ei colaborează îndeaproape cu comercianţii şi pot anticipa riscul prin aplicarea unei analize detaliate şi bine direcţionate.
  • Profesioniştii din domeniul analizei iau în considerare o gamă largă de reacţii care optimizează deciziile de tranzacţionare şi care facilitează oferirea de informaţii către comercianţi. Aceştia sunt experţi în domeniu şi manifestă abilitate unică de a înţelege, asimila şi comunica informaţii complexe şi ambigue.