skip to main content

De ce să alegeţi Cargill

Ca să vă dezvoltaţi în carieră şi nu numai

Faptul de a vă alătura echipei noastre vă poate da impresia că oportunităţile sunt nelimitate. Activitatea noastră diversificată acoperă o gamă variată de domenii, spaţii geografice şi ramuri de activitate. Indiferent ce vreţi să obţineţi, la Cargill veţi descoperi modul în care o puteţi face.

Obiectivele şi mediul Cargill vă consolidează, permit şi susţin ambiţiile şi aşteptările. Luate împreună, acestea creează activitatea responsabilă şi coordonată etic pe care Cargill o desfăşoară în prezent. Aflaţi mai multe despre ceea ce ne conferă identitate şi despre modul în care aceste atribute vă pot oferi oportunităţile şi experienţele necesare pentru a vă aduce contribuţia şi a vă dezvolta – atât în plan personal, cât şi profesional.

Influenţa noastră globală

Datorită influenţei noastre globale, puteţi exercita un impact de amploare şi puteţi realiza conexiuni globale cu alţi angajaţi Cargill

Deşi nu toţi angajaţii Cargill deţin responsabilităţi la nivel global, exercităm cu toţii o influenţă globală deoarece ideile, produsele şi serviciile pe care le oferim şi le distribuim local influenţează vieţile oamenilor din toate colţurile lumii. De aceea promovăm o cultură care apreciază diferenţele din rândul angajaţilor, furnizorilor şi comunităţilor noastre.

Pe măsură ce continuăm să ne extindem la nivel global, diferenţele dintre noi – de la cultura şi obiceiurile de lucru până la stilul de comunicare şi preferinţele personale – devin tot mai importante pentru strategia noastră de activitate. Talentele, perspectivele şi experienţele dumneavoastră de viaţă unice sunt esenţiale pentru succesul nostru.

Etică şi valori

Modul în care avem succes este la fel de important pentru noi ca succesul în sine

Avem în comun o abordare sensibilă şi simţul respectului şi responsabilităţii. Valorile noastre constituie un element distinct, fac parte din istoricul nostru şi sunt integrate în filozofia noastră corporativă.

Principiile călăuzitoare

Principiile călăuzitoare Cargill constituie baza viziunii noastre şi ne consolidează valorile şi aşteptările etice comune. Vă prezentăm mai jos, pe scurt, principiile care formează codul nostru de conduită.

 • Respectăm legea.
 • Ne desfăşurăm activitatea cu integritate.
 • Păstrăm registrele şi documentele companiei exacte şi corecte.
 • Ne onorăm obligaţiile de afaceri.
 • Tratăm oamenii cu demnitate şi respect.
 • Protejăm informaţiile, bunurile şi interesele companiei Cargill.
 • Ne angajăm să avem grijă de lumea în care trăim.

Dezvoltarea personală

Evoluţia personală prin dezvoltarea de noi abilităţi, cunoştinţe şi abilităţi este imperativă pentru succesul Cargill

Vă vom oferi instrumentele, oportunităţile necesare şi o cultură care valorizează şi sprijină dezvoltarea angajaţilor. Valorizarea maximă a oportunităţilor începe, în orice caz, cu responsabilitatea fiecăruia faţă de forţa relaţiilor şi a planului personal de dezvoltare.

Abordarea noastră

 • Angajaţii noştri sunt responsabili pentru propria formare, pentru cariera lor şi pentru promovarea comportamentelor care să genereze rezultate de performanţă.
 • Managerii noştri sunt responsabili pentru furnizarea de feedback sincer către angajaţi în ceea ce priveşte performanţa şi oportunităţile de afaceri şi de dezvoltare, contribuind la crearea unei perspective mai largi şi jucând astfel un rol de sprijin.
 • Organizaţia noastră – în parteneriat cu angajaţii – oferă încrederea, libertatea şi responsabilitatea care le sunt necesare oamenilor pentru a prospera şi a se dezvolta.

Oportunităţi de dezvoltare

Oportunităţile de dezvoltare variază de la instruirea formală de tip seminar şi de instruire electronică până la mentorat, formare la locul de muncă şi participare la grupurile de resurse ale angajaţilor. Iată mai jos o prezentare generală:

 • Instruirea electronică: Angajaţii noştri au acces la un repertoriu online de oportunităţi de formare. Cursurile includ aspecte privind comunicarea, gestionarea conflictelor, inteligenţa emoţională, gestionarea timpului şi multe altele.
 • Grupurile de resurse ale angajaţilor: Grupurile de resurse ale angajaţilor contribuie la creşterea conştientizării, înţelegerii şi respectului reciproc în rândul colegilor şi vă oferă posibilitatea de a vă continua dezvoltarea, oferindu-vă oportunităţile necesare în acest sens:
  • Asumaţi-vă un rol de conducere şi însuşiţi-vă abilităţile de consolidare a carierei
  • Relaţionaţi cu cadrele de conducere
  • Generaţi schimbarea şi împărtăşiţi-vă cunoştinţele
 • Unităţi de instruire: Unităţile de instruire au un curriculum definit atât pentru cursurile în format consacrat, cât şi pentru cursurile online, vizând anumite domenii de carieră, cum ar fi comerţul şi marketingul.
 • Instruire de conducere: Cargill vă oferă multe oportunităţi de dezvoltare pentru a vă dezvolta abilităţile de conducere, inclusiv pe cele de mentorat, vorbire în public, construire de relaţii eficiente, dar şi abilităţile oamenilor şi multe altele.

Abilitatea de a vă aduce contribuţia

Cu ajutorul ideilor, energiei şi a abilităţii de a consolida relaţii globale eficiente, vă puteţi aduce o contribuţie durabilă

În fiecare an, angajaţii şi pensionarii noştri din toată lumea alocă mai mult de 100.000 de ore din timpul şi talentul lor pentru activităţile de voluntariat. Angajaţii noştri susţin eforturile noastre caritabile prin raportare la obiectivul nostru de a contribui la consolidarea unor comunităţi sustenabile în care să trăim şi să acţionăm.

La nivel colectiv şi individual, construim şcoli şi locuinţe, acordăm mentorat şi instruire tinerilor, educăm fermierii, curăţăm ţărmurile, îi hrănim pe cei flămânzi şi susţinem dezvoltarea economică. Angajaţii şi pensionarii noştri activează voluntar în mod individual, implicându-se alături de colegii lor în activităţi de echipă şi prin intermediul Consiliilor Cargill Cares.

Prin intermediul celor mai bine de 300 de Consilii Cargill Cares conduse de angajaţi, în întreaga lume, angajaţii noştri prestează sute de ore de voluntariat şi îşi aduc nenumărate contribuţii voluntare cu impact local.

Oameni de un calibru deosebit

Lucrând cu cei mai buni oameni din domeniu, veţi ajunge asemenea lor

Cargill are foarte mulţi oameni de excepţie. Unii dintre ei lucrează în laboratoare, pe câmp sau în bucătărie. Alţii poartă echipament de protecţie, jonglează cu numere, încheie tranzacţii, cercetează brevetele şi inventează produse noi. Unii caută modalităţi de îmbunătăţire a alimentelor pe care le consumaţi. Alţii creează soluţii de management al riscului, energetice şi industriale. Indiferent unde vă aflaţi în cadrul familiei Cargill, veţi întâlni oameni pasionaţi, dispuşi să-şi împărtăşească cunoştinţele şi experienţa.

Dezvoltăm şi promovăm o cultură a respectului, astfel încât să putem învăţa unul de la celălalt, realizând mai multe împreună decât am fi putut-o face vreodată pe cont propriu.

Baza atitudinii de lider

Am stabilit abilităţile şi calităţile cheie, numite baza atitudinii de lider, pe care le căutăm, le dezvoltăm şi le aşteptăm de la angajaţii noştri. Aceste calităţi sunt esenţiale pentru a consolida încrederea, a creşte nivelul de angajament al angajaţilor şi a contribui la obţinerea unor rezultate durabile:

 • Integritate: Este important ca liderii să fie cinstiţi, demni de încredere şi să-şi recunoască greşelile.
 • Convingerea: Odată cu poziţia de conducere vine şi o viziune stabilă, care îi inspiră pe alţii să se strângă în jurul liderilor şi să acţioneze.
 • Curajul: Liderii noştri îşi asumă riscuri. Se confruntă cu dificultăţile în mod curajos, lansează o provocare la adresa stării de fapt şi promovează noi puncte de vedere.

Mândria împărtăşită

A fi mândri de Cargill începe prin a fi cu toţii mândri de ceea ce facem

Există un sentiment de mândrie adânc înrădăcinat la nivelul Cargill – referitor la rolul nostru în lume şi la amploarea influenţei pe care o exercităm prin activitatea noastră. Ştim că impactul pe care îl exercităm la nivel global începe cu acţiunile noastre individuale.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este menită să unească, să provoace şi să ne inspire în tot ceea ce facem. Adoptând şi acţionând asupra următoarelor idei, vom contribui la consolidarea viziunii Cargill despre viitor.

 • Obiectivul nostru este de a fi liderul global în nutriţia oamenilor.
 • Misiunea noastră este de a crea o valoare distinctivă.
 • Abordarea noastră este de a fi demni de încredere, creativi şi întreprinzători.
 • Standardele noastre de performanţă sunt: angajaţii implicaţi, clienţii satisfăcuţi, comunităţile îmbogăţite şi dezvoltarea profitabilă..

Incluziune şi diversitate globale

La Cargill, toată lumea este importantă şi toată lumea contează