Securitatea Alimentară

Rural development child returns to schoolSecuritatea alimentară există atunci când oamenii au acces la alimente sigure, hrănitoare şi convenabile, care stau la baza unei vieţi active şi sănătoase. Filialele Cargill contribuie la siguranţa alimentară oferind clienţilor alimente hrănitoare, care ajută la îmbunătăţirea dietelor. În fiecare an lucrăm cu milioane de fermieri pentru a-i ajuta să producă mai multe alimente în mod durabil, să pătrundă pe mai multe pieţe, să beneficieze de preţuri corecte şi să-şi îmbunătăţească standardele de viaţă. De asemenea, colaborăm cu parteneri din sectoarele public şi privat pentru a găsi soluţii pentru combaterea foametei pe termen lung şi pentru a ne asigura că toată populaţia are acces la alimente sigure, hrănitoare şi convenabile. În ultimii cinci ani, Cargill a contribuit cu mai mult de 55 milioane USD pentru a reduce foametea şi pentru a îmbunătăţi nutriţia din întreaga lume prin parteneriate cu un grup diversificat de organizaţii globale, naţionale şi locale.

  • Avem un angajament faţă de hrănirea populaţiei în permanentă creştere a lumii, în timp ce protejăm planeta şi susţinem viziunea Cargill de a fi un lider global în domeniul alimentaţiei pentru oameni.
  • Ajutăm fermierii să-şi sporească productivitatea agricolă şi veniturile, în timp ce asigurăm o utilizare responsabilă a solurilor. Dezvoltăm metode mai eficiente de a utiliza alimentele din zonele cu surplus în zonele cu deficit.
  • Extindem accesul la alimente, îmbunătăţim nutriţia şi încheiem parteneriate în colaborare cu sectoarele public, privat şi non-profit din întreaga lume pentru a combate foametea.
  • Susţinem politicile care promovează comerţul deschis bazat pe încredere, pieţele locale eficiente, reţelele de siguranţă pentru producători şi consumatori şi eliminarea obstacolelor din calea investiţiilor în agricultură.
.