.

Proiecte pentru comunitate

Cargill doreşte ca prin aceste proiecte pentru ajutorare comunitară să crească impactul asupra mediului şi comunităţii unde îşi desfaşoară activitatea. Aşa cum ne-am extins în jurul lumii, cream relaţii strânse cu clienţii noştri, angajaţii şi comunitatea.

 

Cargill sărbătorește Ziua Pământului 2017 în Siliștea Gumești

Pentru a sărbători Ziua Pământului 2017, 20 voluntari Cargill, în parteneriat cu ONG-ul Plantăm Fapte Bune, au participat la o acțiune de impădurire în Siliștea Gumești, Județul Teleorman, una dintre zonele cu cel mai mic procentaj de suprafață impădurită din Romania. Ȋmpreună cu voluntari din alte companii și alături de copiii din comunitatea locală, am reușit sa plantăm mai mult de 5000 puieti pe o suprafață de 1 hectar.

 

Cargill susține proiectul Puncte de prim ajutor în comunităţi izolate

Cargill susține proiectul Crucii Roșii Române - “Puncte de prim ajutor în zone izolate” cu o donație de 4500 USD. Fondurile vor fi utilizate pentru înființarea și funcționarea timp de 1 an a unui punct de prim ajutor în comuna Tătărăștii de Jos din județul Teleorman – localitate situată la 47 de km de primul serviciu medical, unde ambulanța ajunge după 1 oră și 5 minute de la solicitarea intervenției.

Mai multe detalii...

Cargill susține dezvoltarea „verde” a comunei Bucu

Angajații Cargill din România sărbătoresc Ziua Pământului desfășurând o altă activitate „verde” pentru comuna Bucu, județul Ialomita, împreună cu partenerii de la Gardienii Terrei.

Mai multe detalii...

Cargill aduce proiectul "Fiecare copil in gradinita" in judetul Dolj

Cargill îsi manifesta sprijinul fata de comunitatea din Podari, Judetul Dolj prin sponsorizarea proiectului „Fiecare copil în gradinita” implementat de Asociatia Ovidiu Rom. Cargill si Ovidiu Rom au demarat un parteneriat de lunga durata, cu scopul de a oferi o sansa egala la educatie tuturor copiilor din aceasta comunitate.

Mai multe detalii...

Cargill a organizat saptamana fotbalului in Slobozia

Cargill a organizat saptamana fotbalului in Slobozia prin sponsorizarea unei serii de sesiuni de antrenament pentru copiii din comunitatea locala. Cargill a desfasurat aceasta actiune in asociere cu antrenorii de la Fundatia Clubului de Fotbal Chelsea – un renumit club de fotbal din Prima Liga a Angliei – sub indrumarea carora se vor desfasura sesiunile de antrenament. Scopul acestui proiect este sa ajute la imbunatatirea abilitatilor tinerilor jucatori de fotbal din judetul Ialomita precum si a antrenorilor acestora. Activitatile care s-au desfasurat pe parcursul a trei zile au inclus sesiuni de antrenament pentru copii, un campionat de fotbal si un Master Class pentru antrenorii romani si oficialii din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Cargill Romania contribuie construirea viitorului comunitatii din judetul Teleorman

24 de manageri Cargill de pe mai multe continente au incheiat cu succes doua zile de sprijin activ al cetatenilor din Alexandria si Videle. Dupa doua zile de efort intens, managerii, impartiti in doua echipe, au renovat un apartament destinat copiilor cu dizabilitati si au amenajat o gradina pentru persoanele adulte cu handicap. 

Cargill sprijina proiectul "Let's do it, Romania", in Sibiu

Cargill Romania a facut parte in 2011 din echipa nationala “Let’s Do It, Romania!”. Peste 40 de angajati Cargill, impreuna cu familiile acestora, s-au inrolat ca voluntari pentru a sprijini in anul 2011 campania de curatenie a judetului. Cargill este un partener semnificativ pentru acest proiect anual , contribuind atat cu voluntari cat si cu fondurile necesare. Acest masiv efort de echipa, ce implica cetateni, autoritati locale, companii private, agenti de ecologizare, personalitati publice si mass-media isi propune sa educe si sa ridice nivelul de  atentie acordat problemei sensibile a managementului deseurilor.

Ca participant de marca in comunitatile in care Cargill opereaza, compania a decis sa faca parte din aceasta importanta campanie nationala de promovare a vecinatatilor curate si sanatoase si sa incurajeze oamenii sa aiba o atitudine proactiva fata de problemele de protectie a mediului inconjurator.

Ziua Pământului 2011 - Cargill România aduce bucurie copiilor dintr-o comunitate rurală

Cargill România a sărbătorit in 2011 Ziua Pământului printr-un parteneriat cu autorităţile locale pentru a susţine dezvoltarea comunei Independenţa din judeţul Galaţi prin crearea unui parc natural în apropierea unei şcoli din localitate.

Cargill România continuă astfel implicarea sa în proiecte menite a crea un mediu înconjurător mai bun şi un viitor sănătos pentru locuitorii comunităţilor în care compania îşi desfăşoară activitatea. Peste 300 de copii şi alţi locuitori ai comunei Independenţa vor beneficia de un spaţiu verde de 2.000 m.p., complet amenajat de către angajaţii Cargill. Investiţia companiei în acest proiect a fost de aproximativ 15.000 USD.

Mai multe detalii...

 

 

.
.