.

Responsabilitatea Corporativă

La începuturile companiei Cargill, în 1865, afacerea noastră a fost fondată pe convingerea „cuvântul nostru înseamnă angajamentul nostru”. În prezent, în calitate de companie globală diversificată, ancorată într-o cultură bazată pe încredere şi respect, acesta rămâne standardul în funcţie de care ne desfăşurăm activitatea. Ne desfăşurăm activitatea cu integritate şi responsabilitate. Ne-am luat angajamentul de a oferi hrană populaţiei într-un mod responsabil, reducând impactul pe care îl avem asupra mediului şi îmbunătăţind comunităţile în care trăim şi ne desfăşurăm activitatea. Suntem entuziaşti în ceea ce priveşte obiectivul nostru de a fi un lider global în hrănirea populaţiei şi funcţionarea responsabilă pe pieţele agricole, alimentare, industriale şi financiare pe care le deservim.

Lumea în care trăim este supusă unor provocări complexe. Anvergura şi obiectivul companiei noastre ne oferă o perspectivă excepţională, iar odată cu această perspectivă amplă vine şi responsabilitatea. Avem angajamentul de a hrăni populaţia în permanentă creştere a lumii în timp ce protejăm planeta. Continuăm să găsim noi modalităţi de a ajuta fermierii să producă mai multă hrană în mod durabil şi să dezvolte metode mai eficiente de a utiliza hrana din perioadele şi zonele cu surplus în perioadele şi zonele cu deficit. Ştim că prin talentul şi convingerea angajaţilor noştri putem ajuta la satisfacerea necesităţii ca toată populaţia să aibă acces la alimente sigure, hrănitoare şi convenabile.

Ne concentrăm asupra satisfacerii necesităţilor contemporane fără a reduce capacitatea lumii de a servi generaţiile viitoare. Interesul companiei Cargill depăşeşte operaţiunile noastre, extinzându-se la furnizori, parteneri şi alte părţi interesate din lanţurile noastre de distribuţie. Un lanţ de distribuţie responsabil respectă oamenii şi drepturile omului, produce alimente sigure şi hrănitoare, tratează animalele într-un mod corespunzător, promovează cele mai bune şi mai responsabile practici agricole şi reduce impactul asupra mediului, incluzând protecţia solului şi conservarea resurselor insuficiente. Atingerea acestui obiectiv necesită o colaborare cu toate părţile interesate din pieţele dezvoltate şi emergente. Ne străduim să obţinem un progres considerabil pentru problemele privind lanţul de distribuţie pe care le putem controla şi cele pe care le putem influenţa.

Ştim că abilitatea noastră de a ne dezvolta în calitate de companie depinde de modul în care tratăm oamenii, de modul în care ne îmbunătăţim comunităţile şi de cât de bine ne servim clienţii. Prin eforturile angajaţilor noştri, Cargill se va dezvolta în mod profitabil şi responsabil pentru a satisface necesităţile unei lumi diversificate, interconectate şi în permanentă dezvoltare.
 

.
.