Implicarea în Comunitate

Cargill ajută la crearea unor comunităţi stabile şi cooperante în care trăim şi lucrăm, prin susţinerea unor programe care oferă soluţii pe termen lung la problemele comunităţii, care implică angajaţii noştri şi care utilizează experienţa acestora, alături de oferirea unor oportunităţi de a colabora cu alte persoane. Contribuim cu 2% din veniturile noastre globale consolidate înainte de impozitare, pe baza mediei mobile pe trei ani, la programe care îmbunătăţesc nutriţia şi sănătatea, educaţia şi protecţia mediului. Donaţiile caritabile ale companiei Cargill au ajuns la 69,9 milioane USD în 57 de ţări în anul fiscal 2012. Împreună, angajaţii noştri, filialele şi partenerii din comunitate aduc îmbunătăţiri pozitive şi considerabile în comunităţile noastre.

  • Susţinem soluţiile pentru combaterea foametei, sporirea accesului la educaţia privind sănătatea în ţările emergente şi în curs de dezvoltare şi îmbunătăţirea nutriţiei şi sănătăţii tinerilor.
  • Contribuim la programe care îmbunătăţesc accesul la educaţie pentru copiii defavorizaţi din comunităţile Cargill şi oferim instruire şi şcolarizare în domeniul ştiinţelor, tehnologiei şi ingineriei.
  • Susţinem proiectele care promovează practicile agricole durabile, care oferă educaţie în domeniul conservării mediului şi care protejează şi îmbunătăţesc accesul la apă.
  • Suntem participanţi activi în comunităţile noastre. Angajaţii noştri contribuie cu sute de ore de voluntariat şi fac donaţii caritabile care au un impact local semnificativ.
.