.

Servicii de depozitare in silozuri

Cargill ofera fermierilor cele mai bune servicii de depozitare prin intermediul retelei de silozuri din Romania. Compania administreaza 6 silozuri cu o capacitate totala de 280,000 de tone. Silozurile Cargill au devenit un etalon in sectorul depozitarii din Romania, in ceea ce priveste executarea in conditii corecte si la un inalt nivel de profesionalism a operatiunilor de determinare a calitatii la receptia / livrarea produselor precum si a lucrarilor de uscare, conditionare si conservare a acestora pe perioada depozitarii.

Cargill garanteaza produse sigure, prin respectarea tuturor cerintelor prevazute in reglementarile in vigoare cu privire la siguranta alimentara, avand implementat sistemul HACCP – Codex Alimentarius (Analiza Riscurilor si a Punctelor Critice de Control) in fiecare dintre silozurile pe care le administreaza.

Cargill asigura angajatilor din silozuri instruirea tehnica si resursele necesare, care sa le permita sa isi indeplineasca responsabilitatile la un nivel calitativ superior, la cele mai inalte standarde profesionale si in conditii de deplina siguranta.

Dati click aici pentru a contacta reprezentantii nostri comerciali de la fiecare siloz.

.
.