.

Nutriţie animală

Hrănirea animalelor, prosperitatea oamenilor

Nutriţia Animală este una dintre cele mai vechi divizii Cargill, fiind înfiinţată în anul 1941. Cei 74 ani de experienţă în domeniul furajelor, lanţului de distribuţie şi managementul riscului au asigurat o creştere continuă, susţinută şi de achiziţia Provimi din noiembrie 2011.

Cargill Nutriție Animală activează în România din anul 2007 sub brandurile Purina® și Cargill® și își desfășoară activitatea în două unități de producție, amplasate în localitățile Șura Mică – județul Sibiu și Craiova – județul Dolj.

În cele două locații, produsele sunt fabricate prin folosirea unei tehnologii de furajare modernă, aliniată cerințelor sistemului de asigurare a calității și respectând siguranța hranei.

Pe lângă produse de înaltă calitate, Cargill Nutriție Animală oferă partenerilor săi:

 • Programe performante de furajare
 • Servicii de consultanță prin specialiștii proprii
 • Sisteme de formulare a rațiilor și de management al fermei
 • Soluții unice adaptate cerințelor din fermă

Linia noastră principală de produse se adresează următoarelor segmente de consum:

 • Păsări
 • Porcine
 • Vaci de lapte
 • Bovine de carne
 • Oi şi capre
 • Iepuri
 • Cabaline

Garanţia calităţii

Romania Animal Nutrition Lab Close-upAsigurarea calităţii este un aspect important pentru divizia de nutriţie animală a companiei Cargill. Pentru a garanta standardele noastre ridicate în Romania, Cargill Nutriţie Animală SRL este acreditată cu HACCP Codex Alimentarius – Analiza pericolelor şi Punctelor Critice de Control (HACCP) Sistem şi linii directoare pentru aplicare Annex to CAC/RCP-1-1969, Rev.4 (2003). Această certificare este o garanţie a controlului strict și permanent pentru protecţia sănătăţii consumatorilor noştri.


Cercetare globală

Romania Animal Nutrition Lab in-PageLaboratoarele de cercetare Cargill Nutriţie Animală şi tehnologiile sale inovative (ex.REVEAL®) sunt prezente în întreaga lume, fapt care ne ajută să furnizăm soluţii exacte şi rapide clienţilor noştri.Cel mai important centru de inovaţie al Cargill Nutriţie Animală se află în Minneapolis, SUA, şi anume Centrul de Cercetare Elk River. Acest centru coordonează întreaga activitate a reţelei mondiale de cercetare şi desfăşoară programe ştiinţifice în colaborare cu cu cele mai renumite universităţi din lume.


Servicii de consultanţă pentru ferme

Romania Animal Nutrition two men and cowsSpecialiştii noştri dezvoltă soluţii care contribuie la prosperitatea clienţilor noştri. De asemenea, ei oferă soluţii optime pentru managementul fermelor, productivitate eficientă şi rezultate financiare. Specialiştii noştri dispun de programe de înaltă tehnologie și creează reţete furajere în funcţie de condiţiile specifice din fermă (genetica animalului, starea de sănătate, disponibilitatea și calitatea furajului din fermă) şi de nivelul de producţie dorit (calitatea și cantitatea de lapte, sporul zilnic, calitatea cărnii).


Reţeaua de distribuţie PURINA®

Romania Animal Nutrition Product ShelvesPentru prosperitatea gospodăriilor mici şi mijlocii, lucrăm permanent la dezvoltarea reţelei naţionale de distribuţie PURINA®. Pe zi ce trece, apar din ce în ce mai multe magazine roşii, moderne PURINA®, ce asigură furnizarea de produse furajere şi servicii pe teritoriul României. Pentru mai multe informaţii despre Purina® şi reţeaua de distribuţie accesaţi www.purinafuraje.ro

.
.