.

Nutriţie animală

Hrănirea animalelor, prosperitatea oamenilor

Izvorul succesului nostru este succesul clienţilor noştri; de aceea, ne străduim să asigurăm clienţilor noştri produse de cea mai înaltă calitate şi cele mai importante programe şi servicii de furajare.

Cargill Nutriţie Animală furnizează soluţii comerciale personalizate partenerilor din America, Europa şi Asia, în producţia de furaje pentru animale.

În România, Cargill Nutriţie Animală produce şi comercializează/distribuie brand-urile Purina şi Cargill.

Linia noastră principală de produse se adresează următoarelor segmente de consum:
  • Vaci de lapte
  • Bovine de carne
  • Porcine
  • Oi şi capre
  • Păsări
  • Iepuri
  • Vânat
  • Peşti

Chickens and Sheep

Game Bird

Garanţia calităţii

Asigurarea calitaţii este un aspect important pentru divizia de nutriţie animală a companiei Cargill. Pentru a garanta standardele noastre ridicate, in Romania, Cargill Nutriţie Animală SRL este acreditată cu HACCP Codex Alimentarius –Analiza pericolelor şi Punctelor Critice de Control (HACCP) Sistem şi linii directoare pentru aplicare Annex to CAC/RCP-1-1969, Rev.4 (2003). Aceastăcertificare este o garanţie a controlului strict si permanent pentru protecţia sănătăţii consumatorilor noştri.

Cercetare globala

Laboratoarele de cercetare Cargill Nutriţie Animală şi tehnologiile sale inovative (ex.REVEAL®) sunt prezente în întreaga lume, fapt care ne ajută să furnizăm soluţii exacte şi rapide clienţilor noştri.Cel mai important centru de inovaţie al Cargill Nutriţie Animală se află în Minneapolis, SUA, şi anume Centrul de Cercetare Elk River. Acest centru coordonează întreaga activitate a reţelei mondiale de cercetare şi desfăşoară programe ştiinţifice in colaborare cu cu cele mai renumite universităţi din lume.

Servicii de consultanţă pentru ferme

Cow sitting in a fieldSpecialiştii noştri dezvoltă soluţii care contribuie la prosperitatea clienţilor noştri. De asemenea, ei oferă soluţii optime pentru managementul fermelor, productivitate eficientă şi pentru cele mai bune rezultate financiare pentru clienţi noştri. Specialiştii noştri dispun de programe de inalta tehnologie si crează reţete furajere in funcţie de condiţiile specifice din fermă(genetica animalului, starea de sănătate, disponibilitatea si calitatea furajului din fermă) şi de nivelul de producţie dorit (calitatea si cantitatea de lapte, sporul zilnic, calitatea cărnii).

PURINA® dealer networkReţeaua de distribuţie PURINA®

Pentru prosperitatea gospodăriilor mici şi mijlocii, lucrăm permanent la dezvoltarea reţelei naţionale de distribuţie PURINA . Pe zi ce trece, apar din ce în ce mai multe magazine roşii, moderne PURINA, ce asigură furnizarea de produse furajere şi servicii pe teritoriul României.

Pentru mai multe informaţii despre Purina® şi reţeaua de distribuţie accesaţi www.purinafuraje.ro

.
.