.

Amidonul Industrial

Aceste tipuri de amidon pot fi utilizate la fabricarea hârtiei, ambalajelor din carton ondulat precum şi în industria chimică.

Centrul de Aplicaţii & Dezvoltare pentru Amidonul Industrial situat în Krefeld, Germania reprezintă o resursă unică pentru clienţii noştri. Cercetătorii noştri creează o punte de comunicare între cercetare şi realităţile pieţei venind în sprijinul clienţilor noştri cu soluţii inovatoare.

Fabricarea hârtiei

Cargill şi-a asumat un rol important în industria hârtiei cu mai mult de 100 de profesionisti care deservesc în mod activ această piaţă pe tot globul.

Oferim o gamă variată de amidon obţinut din porumb, grâu sau cartofi. Avem în portofoliu diverse tipuri de amidon modificat şi cationic pentru tratarea celulozei, aplicaţii de pulverizare, tratamente ale suprafeţelor şi de acoperire cu pigmenţi.

Carton ondulat

Cargill a dezvoltat o gamă de produse versatile şi economice care respectă cerinţele de fabricaţie ale cartonului ondulat, hârtiei laminate, hârtiei procesate prin procedeul tub spriral, pungilor de hârtie şi industriilor producătoare de hârtie adezivă.

Furnizăm amidon modificat de calitate superioară care poate fi utilizat direct în procesul de producţie,  o gamă largă de amidon modificat şi amestecuri pentru toate cerinţele pieţei.

Industria chimică

Derivaţi ai amidonului ca ingrediente de bază, acoperă o gama vastă de produse şi specialităţi din industria chimica precum şi produse intermediare obţinute în procesul de producţie.

.
.