Cargill pe scurt

Cargill oferă lumii produse şi servicii din domeniile alimentar, agricultură, financiar şi industrial. Împreună cu fermierii, clienţii, guvernele şi comunităţile, ajutăm popoarele să prospere aplicând cunoştinţele şi experienţa noastră de aproape 150 de ani. Avem 150.000 de angajaţi în 70 de ţări care şi-au luat angajamentul de a oferi hrană populaţiei într-un mod responsabil, reducând impactul asupra mediului şi îmbunătăţind comunităţile în care trăim şi muncim.

Clientii pe care ii servim:

At A Glace English Thumbnail
Romana (pdf)

Grain silos

Agricultura

Cargill achiziţionează, prelucrează şi distribuie grâne, oleaginoase şi alte bunuri pentru producătorii de produse alimentare şi de furaj pentru animale. De asemenea, compania furnizează producătorilor de culturi agricole şi şeptel produse şi servicii agricole.

 

Pork meal in fry pan with sauce

Produse Alimentare

Compania colaborează cu producători de produse alimentare şi de băuturi, companii de servicii alimentare şi comercianţi de produse alimentare pentru a le oferi ingrediente de calitate ridicată, produse din carne şi carne de pasare, sisteme de ingrediente şi ingrediente care promovează sănătatea.

Cargill employee in Mexico

Servicii financiare

Cargill oferă soluţii financiare şi de management de risc pentru pieţele lumii, clienţilor săi financiari, de produse alimentare, agricole şi de energie.

 

Industrial

Industrie

Cargill aprovizionează consumatorii industriali de energie, sare, amidon şi produse din otel. De asemenea, dezvoltă şi comercializează produse fabricate din materie brută viabilă.


 
 

Situatii financiare importante

În anul fiscal 2015, Cargill a înregistrat $120.4 miliarde de dolari din vânzări şi alte venituri. Veniturile obţinute din activităţile cu caracter permanent au fost de $1.58 miliarde de dolari. Mai multe informaţii financal.  

Dolari în milioane20152014*Diferenţa de
procentaj
Vânzări şi alte venituri$120,393$134,872(11)
Profit net1.5831.822(13)
Flux de numerar din operaţiuni3.8193.7671

* The May 31, 2014 consolidated financial statements were revised to reflect the correction of an immaterial error in charges related to a Venezuelan currency devaluation that occurred in Cargill’s fiscal 2014 fourth quarter.

AR thumb 80x90

Annual Report (EN)

CR report thumb 80x90

Corporate Responsibility Report (EN)

 

.